Vendimi kolegjit për numëruesin e tretë, reagon Luan Rama: Drejtësia vonon, por nuk harron! Fitore

426
Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama ka reaguar lidhur me vendimin e marrë nga kolegji zgjedhorë, i cili i dha të drejtë LSI-së për numëruesin e tretë. Sipas, Luan Ramës, Drejtësia vonon, por nuk harron dhe tashmë të gjithë në rrugën e fitores së madhë të 25 Qershorit.
Statusi i plotë
“Drejtësia vonon, por nuk harron! Dhe tani të gjithë per te fituar edhe më 25 qershor duke votuar Nr. 1 !”, shkruan Luan Rama.
Sigal