Vendimi/ Gjykata e Tiranës nuk i njeh zgjedhjet, rrëzon kryebashkiakun …

789
Sigal

Edhe gjykata e Tiranës ka nxjerrë vendimin e saj për zgedhjet moniste të 30 qershorit.

Ajo ka shpalluar moskompetencë dhe e ka adresuar çeshtjen në Gjykatën e Lartë.

Ja vendimi

Image