Vasili: Rama të mësojë nga Kosova, të lërë tenderat dhe të miratojë paketën e ndihmës

59

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, deklaron se qeveria duhet të lërë tenderat e të ndihmojë njerëzit e thjshtë.

Në një postim në Facebook, ai shprehet se Rama duhet të marrë shembull nga qeveria e Kosovës, e cila ka miratuar një paketë ndihme për bizneset dhe njerëzit e thjeshtë.

Postimi i plotë i Vasilit

Shembull i shkëlqyer i Qeverisë së Kosovës se si i ndihmon njerëzit e thjeshtë në këtë moment të vështirë me paketën 200 milionë euro.

Qeveria e Ramës të mësojë nga Kosova, të lërë tenderat dhe të miratojë paketën e ndihmës për njerëzit e thjeshtë.