Vasili: Rama jep miliarda lekë shtesë për tendera, zero lek kompensim për çmimet!(Dokumenti)

64
Sigal

Nga Petrit Vasili/

S K A N D A L I !

Rama jep miliarda leke shtese per tendera, zero lek kompensim per çmimet!(Dokumenti).

Rama dhe qeveria do te kompensojne deri ne 30%, pra me miliarda leke pr9naret e kompanive qe kane fituar tenderat e qeverise.

rama dhe qeveria pasi i japin tenderat me 99% te vleres tani do tu japin edhe 30% kompensim.

Asnje kompensim, asnje ulje taksash per naften dhe ushqimet e qytetareve te thjeshte.

Perkundrazi kane ngritur Bordin e Cmimeve qe qeveria dhe oligarket te mbushin thedin ne kurriz te popullit.

Qeveria per shkak te cmimeve te rritura ka mbledhur me shume se plani mbi 250 milion euro.

Tani keto 250 milion euro ne vend ti perdore per te ulur cmimet per qytetaret do ti ndaje me Kompanite qe ju ka dhene tenderat.

Kjo perfundimisht eshte qeveria kriminale dhe armike e betuar e qytetareve te tjeshte.

Shiheni Aktin Normativ qe u jep miliardat shtese tenderave te qeverise.
#Grabitjavazhdon