Taulant Balla: Opozita bën garë kush e mbron më shumë një minister që shkarkohet

259
Taulant Balla ka reaguar menjëherë me një status në Facebook-un e tij pas deklaratës së Lulzim Bashës. Ai u shprehë se: Luli mund të jetë i vetmi “lider” opozite në botë që kur shkarkohet një ministër kërkon shpjegime se pse u shkarkua. Madje shkon deri aty sa merr në mbrojtje edhe ministrin e shkarkuar. Po kështu edhe Saliu dhe po njësoj edhe Ben Blushi, luli tjetër i Saliut! E si të mos ketë debate në koalicion kur opozita bën garë kush e mbron më shumë një minister që shkarkohet?