Takimi në Kamëz. Luan Rama: Vota për LSI-në është votë për Shqipërinë

541
Lëvizja Socialiste për Integrim ka zhvilluar sot një takim elektoral në Kamëz. Mes mijëra pjesëmarrësve drejtuesit dhe kandidatët e LSI-së kanë shpalosur programin elektoral për zgjedhjet e 25 qershorit.
Kreu i deputetëve të LSI-së, Luan Rama tha se vota për LSI-në është votë për Shqipërinë.
Deputeti i LSI-së thumbuar dhe Edi Ramën për deklaratat e tij për “drejtimin e vetëm të timonin”. Rama ka sjellë si krahasim modelin kinez të Mao Ce Dunit. “Koha e timonierit të madh ka vdekur që me Mao Ce Dunin!”,- tha Luan Rama.

Sigal