Komisioni Rregullator njofton për mbledhje, ja temat që do të diskutohen

52
Sigal

Komisioni Rregullator ditën e nesërme në orën 17.30, zhvillon mbledhje me kete rend dite:

1. “Per rregullat proceduriale per procesin e votimit dhe numerimit elektronik nepermjet pajisjes elektronike te votimit dhe numerimit (PEVM) ne QV- te e ZAZ- se nr.40 ne Qarkun Tirane, per zgjedhjet e Kuvendit, te dates 25 Prill 2021”.
2.  “Per miratimin e udhezuesit te Komisionit te Qendres se Votimit”.

Mbledhja do te transmetohet ne kohe reale ne faqen zyrtare te KQZ, si edhe ne rrjetet sociale.