Surprizon Fran Frrokaj në gjykatë, ja kërkesa që bëri për nënkryetaren Marku

676
Gjatë seancës gjyqësore për masën e sigurisë, kreu i Bashkisë së Lezhës, Fran Frrokaj ka bërë një deklaratë të papritur.
Në vend se të mbrojë veten para gjyqtarëve mbi akuzën për shpërdorim detyre dhe tjetërsim pronash, Frrokaj ka kërkuar të merren masa për rrëshqitjet e dherave në rrugën e Kalasë në qytetin e Lezhës.
Frrokaj i ka kërkuar nënkryetares së Bashkisë Lezhë t’i shkruajë një shkresë komitetit të emergjencave që të ndërhyhet në këtë rrugë pasi ka rrëshqitje masive.
Sigal