Shqipëria dhe Franca nënshkruajnë dy marrëveshje në fushën e kulturës, ekonomisë dhe inovacionit

22
Sigal

Pas përfundimit të konferencës mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentit francez, Emanuel Macron, Shqipëria dhe Franca nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi në fushën e Kulturës, Ekonomisë dhe Inovacionit.

Ministri Blendi Gonxhja i cili ishte pjesë e delegacionit shqiptar të shoqëroi kryeministrin Edi Rama në Francë, nënshkroi dy marrëveshjet e bashkëpunimit mes 2 vendeve së bashku me homologen franceze në prani të ambasadorëve.