Rama paralajmëron: Tirana dhe Durrësi do mbyllen sërish, kush ka dalë, duhet të hyjë brenda…

360
Sigal

Kryeministri Edi Rama lajmëroi se Tirana dhe Durrësi do mbyllen sërish. Ai paralajmëroi ata që janë larguar nga Tirana dhe Durrësi se duhet të kthehen brenda një hapësire kohore të caktuar.

Kush banon në Tiranë/Durrës dhe është larguar për fundjavë të gjatë në Korçë ose gjetkë, të sigurohet të hyjë në perimetrit e blinduar gjatë hapjes së rrugëve hyrëse, pas mesnatës të së dielës dhe jo më vonë se ora 08:00 e mëngjesit.

Sipas të gjitha gjasave perimetri Tr/Dr do të mbyllet përsëri!

Frikë jo, kujdes po!