Rama: Në orën 19:00 shpallim planin financiar

103

Kryeministri Edi Rama njoftoi se në orën 19.00 do të shpallet “plani financiar për përballimin e pasojave të luftës”.

“Ndjesë që sot kemi komunikuar më pak, por më është dashur koha për të konfirmuar planin në çdo detaj, me grupin e punës dhe me ekspertë ndërkombëtarë”, shkroi Rama në Facebook.

“Kam shumë besim që me durim të madh dhe kontributin e secilit ne do dalim të gjithë më të mirë e më të fortë nga kjo luftë”, shtoi kreu i qeverisë.