Presidenti Meta thirrje politikës: Komunikimi arrogant nuk ndihmon reformat

393
Presidenti Ilir Meta i pranishëm në analizën vjetore të Kontrollit të Lartë të Shtetit i ka bërë thirrje politikës shqiptare të largohet nga arroganca. Sipas tij, sjellja arrogante nuk ndihmon në realizimin e reformave. “Performanca e qendrushme e KLSH ka ndikim në rritjen e cilësisë së qeverisjes ndër vite. Ruajtja e integritetit të KLSH, mbetet një sfidë e rëndësishme. Domosdoshmëri për të rikthyer besimin tek institucionet publike dhe vendimmarrjen e tyre. Duhet mbështetje për institucionin e veprimtarinë audituese të KLSH”, tha Meta. “Arroganca, shtoi Meta nuk ndihmon në jetësimin e reformave”.
Meta: Performanca e qendrushme e KLSH, ndikim ne rritjen e cilesise se qeverisjes nder vite
Meta: Ruajtja e integritetit te KLSH, mbetet nje sfide e rendesishme

Meta: Domosdoshmeri per te rikthyer besimin tek institucionet publike dhe vendimmarrjen e tyre

Meta: Mbeshtetje per institucionin e veprimtarine audituese te KLSH

Meta: Komunikimi arrogant nuk na ndihmon per te jetesuar reformat
Meta reagon për Universitetet. Meta: Standartet e autonomise universitare dhe lirive akademike janë jetike për demokracinë

Meta: Sfidat e arsimit të lartë kërkojne reflektim pozitiv e jo arrogance
Sigal