Tit Seranaj: Shqiptarët mbështesin Presidentin Meta për mbrojtjen e Republikës

131

Shqiptarët mbështesin Presidentin Meta për mbrojtjen e Republikës.

Tentativat e Rilindjes për kapjen e Kushtetutës dhe nëpermjet grusht shtetit të Dvoranit të KED, kanë bërë që mijëra qytetarë të dalin në mbrojtje të Kreut të Shtetit, si i vetmi garant i mbrotjes të themeleve të lirisë, demokracisë dhe kombit shqiptarë.

Qëndrimi burrëror i Presidentit Meta ka gjetur mbështetje mbarë popullore duke premtuar se do të jenë me Z.Meta për të mos lejuar shkatërrimin e shtetit.

Ja postimi i plotë i Tit Seranajt

Presidenti im!

Lufta që po bëhet nga Presidenti për mbrojtjen e Kushtetutës është lufta më e madhe që ka bërë ndonjëherë një burrështetas për të drejtën e gjithësecilit prej nesh.

Kush nuk e kupton këtë është një i mjerë.