Presidenti Ilir Meta video për mbrojtjen e Republikës dhe interest e Kombit

152

Ky është atdheu i të gjithë shqiptarëve.

Është mirë të mos e provojë askush kokfortësinë time, për të mbrojtur interest e Atdheut.

Ja video e plotë: