Përparim Spahiu: Blerja e komisionerëve më e frikshme se blerja e votës

353
Kandidati për deputet i LSI-së në Dibër Përparim Spahiu në një status në rrjetin social Facebook ka shkruajtur se ai edhe më herët ka njoftuar për komisionerët e qëndrës së votimit 1079 në Bulqizë ku në bashkëpunim kanë shtuar rreth 70 vota për PS, PD dhe PDIU.
Me herët, pata njoftuar denoncimin për komisionerët e qëndrës së votimit 1079 në Bulqizë, ku në bashkëpunim kanë shtuar rreth 70 vota për PS, PD dhe PDIU. Besoj që nuk ka rrugë tjetër përveç se kallëzimit penal të tyre, kallëzim për një skemë të re dhe të frikshme, më të rrezikshme se blerja e votës, ajo e blerjes së komisionerëve.

L'immagine può contenere: sMS