PD, reagon Bogdani pas deklaratës së Edi Ramës: Gënjeshtrat e tua i kushtojnë shqiptarëve miliona euro

257

 

Gerti Bogdani për
deklaratën e Edi Ramës

…Ti gënjen e ç’të
gënjyer! Gënjeshtrat e tua kushtojnë qindra miliona euro çdo vit duke mashtruar
dhe vjedhur popullin tend. 

…Të paktën Merkelin nuk e kishe gënjyer dot
siç nuk gënjen dot më asnjë udhëheqes europian apo amerikan. 

…Tani ka ardhur koha të merresh me kohë të
plotë me ekspozitat dhe të provosh a hap dot ndonjë pa qënë kryeminister!!!