PD, mbledh sot kryesinë dhe grupin parlamentar, çfarë pritet…

103
Sigal

Partia Demokratike vijon të ketë takime intensive të njëpasnjëshme për të konkluduar në lidhje me aksionin opozitar.

Sot në orën 18:00 PD do të ketë një mbledhje të përbashkët tw Kryesisë së Partisë dhe Grupit Parlamentar.

Mbledhja do të ketë si fokus pikërisht aksionin opozitar pas shembjes së Teatrit Kombëtar por edhe akuzave të tjera që PD ka artikuluar në vazhdimësi ndaj maxhorancës qeverisëse dhe kryeministrit Edi Rama.