Nuk është siç reklamohet, Goxhaj: 850 milionë € kredi falimentimi për Shqipërinë dhe jo 1.15 miliardë €

389

Nga Avokati Altin Goxhaj , një ndër nismëtarët e @Koalicioni Për Shqipërinë

Janë 850 milionë € kredi falimentimi për shqipërinë nga networku i bankave të lobuara nga soros dhe jo siç reklamohet rrena prej 1.15 miliardë €

Ohhh sa do ju dhëmbë:
Janë 850.000.000 € borxhe dhe kredi që do i vjedhin ata dhe do i paguajmë ne me 25-40% më shumë dhe veç 300.000.000 € ndihma (aq sa duhen në fakt).

850.000.000 € BORXH! FALIMENTIMI I SIGURTË I SHQIPËRISË SIPAS AXHENDËS SOROS (shikojini vetë, janë të gjitha Banka ku Soros ka influencë dhe kanë 3 muaj që punojnë në fshehtësi të plotë):
1- Banka Islamike për Zhvillim do të japë 365 milionë euro kredi për programe financimi ne 5 vite
2- Banka Botërore 160 milionë euro kredi,
3- Banka Europiane e Investimeve, një hua për sektor privat, një hua për strehim deri në 100 milion euro,
4- Banka e Këshillit të Europës 155 milion euro grante (kredi) dhe 100 milion euro hua
5- Banka Europiane për Rindërtim (BERZH) 100 milion euro kredi për rindërtimin. 1 mln euro projekte. 18 mln euro hua për ujësjellësin.

KY MASHTRIM DHE KJO ÇMËNDURI DUHET TË NDALOJË! Si korbat që ushqehen me kërma, ky network sorrash po shfrytëzon fatkeqësinë e disa mijëra njerëzve prej tërmetit për të varrosur gjithë Shqipërinë!!! Dhe me ato para do blejnë Zgjedhjet edhe në 2025!!!

Mbase SHBA pikërisht për këtë arsye nuk u përzie në këtë Farsë Humanitare të Varrosjes Përfundimtare të Shqipërisë, që të mos përdoret më siç u përdor nga Soros në Reformën e Varrosjes Përfundimtare të Drejtësisë! Ju kujtojmë se është hera e parë në histori që SHBA nuk pranon të përfshihet në një tryezë “miqsh” donatorësh sdms për një vend si Shqipëria!