Një shpjegim i thjeshtë i Grushtit të Shtetit të Rilindjes (FOTO)

304
Sigal

Kjo është mënyra se si Edi Rama ka kapur Reformën në Drejtësi dhe ka uzurpuar shtetin shqiptar.
Ai kontrollon qeverinë, Parlamentin ilegjitim me 122 deputetë nga 140 që përcakton Kushtetuta, 61 bashki, 100% të këshillave bashkiakë, të gjitha institucionet e drejtësisë, median përmes ligjit Anti-Shpifje, dhe ka minuar SPAK, Prokurorinë dhe Gjyqësorin përmes ligjit Anti-KÇK. Aksioni i fundit është rrëmbimi i kompetencave kushtetuese te Presidentit. Ky është një grusht shteti. Shqiptarët dhe ndërkombëtarët duhet të alarmohen për diktaturën që po instalohet në zemër të Evropës.