Nënshkruhet marrëveshja, LSI mbron votat e PSD-së së Milos në zgjedhje

442
Një disa pasi aleati i Ramës u kërkoi partive të vogla të tërhiqen nga procesi i zgjedhjeve në mënyrë që të mos kërcënohet PS, Paskal Milo, kreu i PDS ka nënshkruar një marrëveshje me LSI. Marrëveshja e bashkëpunimit vjen në një moment kur partitë e vogla janë të detyruara të garojnë veç e veç në zgjedhje.

Thelbi i kësaj marrëveshje është që LSI të garantojë monitorimin e procesit të zgjedhjeve, dhe mbrojtjen edhe të votave të Partisë Demokracia Sociale të Paskal Milos
Sigal