Ndahen komisionet parlamentare, ja cilat do t’i drejtojnë PD dhe LSI

519
Janë ndarë komisionet parlamentare, të cilët do të kenë kryetar nga PD dhe LSI.
Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë një nga tre komisionet parlamentare që duhet të drejtojë opozita, atë të Shëndetësisë, i cili do të drejtohet nga Petrit Vasili
Ndërsa, PD-ja do të marrë në drejtim komisionin e Integrimit që do të drejtohet nga Genc Pollo dhe atë të Veprimtarive Prodhuese. Mazhorancës i mbeten 5 komisioni parlamentare për të propozuar vetë drejtues të tyre.
Sigal