“Mori udhëzim për prishjen e 5 qershorit”, Meta flet për Bashën: Jam përpjekur t’i qëndroj afër por ai ka një problem me …

188
Sigal

Presidenti Meta: Per z.Basha une jam perpjekur t’i qendroj afer dhe ta ndihmoj duke i treguar te gjitha rruget per ta shpetuar nga rruga qe ai ndoqi. Tani e kam te pamundur ta ndihmoj me sepse e paralajmerova qe me “oren”, me bojkotin e reformes ne drejtesi, me cadren, me djegien e mandateve, me zerimin e pushtetit vendor, me prishjen e marreveshjes se 5 qershorit e shume te tjera dhe ai nuk me degjoi. Tani le te vazhdoje rrugen qe ka zgjedhur.

Lulzim Bashën, unë e kam kuptuar herët, për marrëdhënien armiqësore që ai, ka me të vërtetën. Ai ka bërë të kundërtën e asaj që i kam kërkuar dhe që është e drejta, duke nisur që nga bojkoti i zgjedhjeve, çështja e Teatrit Kombëtar si dhe prishja  marrëveshja së 5 qershorit, i cili mori udhëzimin për prishjen e kësaj marrëveshje.