Meta: Ramës nuk i kryejnë punë analistët dhe sondazhet e paguara

417
Ilir Meta, në një miting në Pogradec tha se sondazhi për zgjedhjet e 25 qershorit është bërë dhe LSI do të jetë forcë e parë. Ai këtë e theksoi, teksa ka folur për, sic ka thënë ai, sondazhet dhe analistët e paguar nga Edi Rama.

“Vendimi është marrë. Le të qojë sa të dojë Edi Rama analistët e paguar prej tij nepër ambasada, në ekranet e televizioneve të paguara prej tij, sondazhet më absurd në botë. Sondazhi është bërë, LSI është forcë e parë, LSI ka gjithë rininë e Shqipërisë”, ka thënë Meta.
Sigal