Luani i Kuq paralajmëron Ramën Mavi

209
Sigal

Numri 1 i kandidatëve per deputetë në qytetin e Vlorës, përfaqësuesi me dinjitoz i së Majtës tradicionale do të ketë përballë Edi Ramën, përfaqësuesin tipik të sektit Mavi. Luani i Kuq është përfaqësuesi dhe mbrojtësi model i vlerave atdhetare, qëndresës së popullit nën drejtimin e Heroit Kombëtar Skënderbeu, vlerave të Rilindjës së vërtetë Kombëtare, heroizmit të luftëtarvë të 1920, të LANÇ dhe paqetimit kombëtar pa dallime bindjesh fetare, politike dhe krahinore.

Ndërsa Rama Mavi, zëvendësoi Skënderbeun me pinjollët e otomanizmit dhe “Halldup shallvaregjërët”, Rilindjen e vërtetë me oligarkinë Mavi, Heronjtë e Luftës dhe punës me kolaboracionistët, denigroi krahinën e Lumit të Vlorës, Kuçin, Vranishtin dhe mbarë Labërinë. Në 25 prill, sekti Mavi i Ramës do të përfundoi në det njëlloj si Italianët në 1920…/ E. Musai