Me ikjen e Gent Cakajt si ministër i Jashtëm, largohet dhe zëvendësi i tij/ Ja kush e zëvendëson

239
Sigal

Kryeministri Edi Rama ka surprizuar pak para ndërrimit të viteve duke bërë ndërrime në qeveri.

Lëvizjet e radhës janë në nivel zv/ministrash. Me largimin e Cakajt, po kështu është liruar nga detyra edhe zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sokol Dedja. Ndërkohë është emëruar zëvendësministër i Brendshëm Andi Mahila.