Largimi i ministrave nuk i shërben askujt / Kryetarja e LSI Durrës : Shqipëria kërkon largimin e kreut të ‘rilindjes’

180
Kryetarja e LSI Durrës ka reaguar në lidhje me zëvendësimet e reja në kabinetin e rilindjes. Sipas saj largimi dhe zëvendësimi i ministrave nuk i shërben askujt. Ajo që i shërben Shqipërisë është largimi i kreut të rilindjes dhe çetës së ushtarëve të tij.
Ja postimi i plotë i Kuçit :
Largimi dhe zëvendësimi i ministrave të “rilindjes” nuk i shërben askujt.
Largimi i kreut të “rilindjes” dhe çetës së ushtarëve të tij i shërben Shqipërisë.
Ndaj 25 prilli është mision kombëtar, për të çliruar Durrësin dhe mbarë Shqipërinë nga ky sekt që solli mjerim, shpopullim, korrupsion, papunësi dhe mori peng vendin në procesin e integrimit europian.
Kontjana Kuçi
Kryetare e LSI Durrës
Sigal