Kontjana Kuçi: Masakër urbane dhe betonizim kolosal në Durrës

37
Sigal

Masakër urbane dhe betonizim kolosal në Durrës.
Vazhdojnë dita-ditës ngushtimet e rrugëve dhe ngritje bllloqesh të shëmtuara betoni.
2 milionë euro janë shpërdoruar për këtë shëmtirë në sheshin “Pranvera.”
Qytetarët, drejtuesit e automjeteve, taksistët dhe vizitorët të indinjuar me masakrat e “Rilindjes.”
Ky nuk është Durrësi që njohim e që meritojmë.
Durrsakë kupa është mbushur me një mijë e një të zezat që na solli “Rilindja.” Të gjithë së bashku ta shporrim përgjithmonë më 25 prill.
Kontjana Kuçi
Kryetare e LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj 🌹
#LSI 🌹