Klaudia Krasnika: Lagja “Skenderbej” i ka mbyllur deren Rilindjes !

134
Sot ne emer te njerezve te thjeshte te lagjes “Skenderbej” ku une kam lindur,rritur dhe jam shkolluar.
Aty ku kjo qeveri po ndjen humbjen e thelle me 25 prill,per nje arsye te vetme dhe te thjeshte sepse e kane braktisur dhe e ka lene ne meshire te fatit.
Aty ku sot mund te ishte kthyer ne nje kombinat te prodhimit te mobilieve,por u braktis nga kjo qeveri dhe u kthye ne lagjen me te varfer te qytetit.
Aty ku per 8 vjet nuk u vu dore ne asnje rruge dhe nuk u be asnje investim nga njerezit e papergjegjshem te kesaj qeverie.
Sot sikur mos te mjaftonin te gjitha keto u etiketuan edhe njerez vandal.
Pse?
Pergjigja eshte e thjeshte:
Lagja “Skenderbej” i ka mbyllur deren Rilindjes !
Lagja “Skenderbej” do te mbeshtesi vajzat e djemt e tyre per ti kthyer dinjitetin qe meritojne.
Per te Rihapur bizneset e mbyllura!
Per ti thene jo largimit te te rinjve!
Per punesimin e tyre !
Per te ardhmen e femijeve te tyre!
Une jam krenare per te gjithe ju sepse ju jeni njerez plot vlera,jeni njerez punetore qe nuk ia shtrini doren atyre qe mendojne se me kete lagje sot te varferuar do te kene shansin edhe per ti fyer!
25 prilli po vjen ,do te merrni te njejten pergjigje por me vote .
Sigal