Kërpaçi: Policia i ka zvarritur, nëpërkëmbur dhe dhunuar qytetarët. Rama, një i çmendur që do të cmendë të gjithë

69

Ish-deputetja Floida Kërpaçi thotë se policia i ka zvarritur, nëpërkëmbur dhe dhunuar..

”Nuk kam frikë. Çfarë të bëj të hesht? Nuk është koha për të heshtur. Unë jam studente mjeke, dhe jam krenare. I bëj thirrje studentëve të bashkohen.
Ky është një i çmendur që do të cmendë të gjithë. Trajton popullin si dele. Na zvarritën, na nëpërkëmbën, na dhunuan. Guxojnë dhe na ofendojnë pas kamerave. ”- tha Kërpaçi.