Goci : Skenografia e deputetit me shkop, mos u përdorni

175
Sigal

 

Ervin Goci

Pedagogu dhe aktivisti Ervin Goci, ka analizuar foton me shkop në dorë të Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhit, duke sjellë në vëmendje se ishte e skenuar për të mbuluar krimin, ku personat në godinë me Bashën e të tjerë të ngujuar aty dhunuan barabarisht nga kati i dytë demokratët në protestë.

“I thyen në dru dhe shkopin ia lanë deputetit, spastruan ndërtesën nga provat dhe nxorën sekretarin që të përleshet për lirinë e shtypit dhe të shprehjes..pas nja 6 orësh kur ta kenë qëndis godinën, do u thonë mediave hajdeni xhironi skenografinë e arranxhuar për shfaqjen ë rradhës..gazetarë mos u perdorni!

Fotoja e deputetit me shkop, është e qëllimshme, shkopin ia lanë atij, dalja e sekretarit për t’ju ftuar në seli, është si puna e e atij që bën me gisht…kapiniiii..!”