Evi Kokalari: Sekretari Pompeo s’ishte në dijeni për dosjen e Berishës

212
Pata fatin të takoj dhe të flas me Sekretarin Mike Pompeo sot. Sigurisht që e pyeta nëse kishte dijeni për dosjen e Berishës, e cila supozohet të jetë hapur nga Administrata e Trumpit.
Sekretari Pompeo s’ishte fare në dijeni për dosjen dhe as për korrupsionin e politikaneve në fjalë.
I shpjegova në detaje çfarë po ndodh, dhe ndërkohë që tha se do të telefononte Kongresmenin Lee Zeldin, më premtoj që Adminstrata Trump s’ka lidhje fare me këtë çështje.
Është e qartë që Ambasadori Donald Lu, e ka përpiluar dhe çuar dosjen e Berishës në DASH, por jo me kërkesë të dikujt nga Administrata e Trumpit, por me sa duket, me urdhër dhe për përfitimin të dikujt tjetri.
Sigal