Erisa Xhixho: Do rindërtojmë shtetin e së drejtës dhe demokracinë

184
Sigal

LSI në kryeqytet ka ndezur motorrët e fushatës, teksa nënkryetarja e LSI mbledhur mbështetasit në njësine nr 3.

POSTIMI:

Sot në njësinë bashkiake nr.3 💪 ku vijon proçesi i anëtarësimeve të reja dhe organizimi për zgjedhje në çdo qëndër votimi të LSI sipas parimit një anëtar një votë.
Për të mundësuar një përfaqësim dinjitoz, meritokraci , gjithpërfshirje dhe transparencë .
Përfshirja e sa më shumë intelektualve, grave, të rinjve në LSI mbetet misioni ynë, duke i dhënë shansin çdo qytetari që nëpërmjet angazhimit politik të kontribuoj në vendimarrjet e vendit.

Sëbashku do e bejmë sërish Shqipërinë shtëpinë tonë më 25 Prill, do rindërtojmë shtetin e së drejtës dhe demokracinë. 🇦🇱