EMRAT/ Të rinjtë që iu bashkuan ‘Foltores’ së Berishës në Fier

102
Sigal

Pas Elbasanit, ‘Foltores’ së Sali Berishës në Fier i janë bashkuar edhe disa të rinj të tjerë.

Ata janë mjekë, pedagogë, gazetarë, sipërmarrës dhe studentë.

Anëtarët më të rinj të Foltores

Alban Haxhi, mjek e pedagog
Rexhina Saliaj, studente stomatologji
Arnold Kariqi, Gazetar
Besart Xhaferi, sipermarres
Ivi Shanaj, stomatologe
Keti Petrela, diplomuar per Shkenca sociale