Eksperti gjerman- Sorecës: Korrupsioni i qeverisë Rama rritet ndjeshëm, pse nuk e informoni saktë BE-në?

375
Sigal

Martin Henze, Këshilltar i CDU, parti qeverisëse në Gjermani i është drejtuar  ambasadorit të Bashkimit Europian në Tiranë, Lugji Soreca përmes një komenti në Twitter.Henze ka replikuar ndaj Luigi Soreca ambasador i BE-se dhe Oliver Varhelyi avokat hungarez.

-“Ambasadori Soreca, ne evropianët dhe shqiptarët jemi të irrituar, reforma e mëparshme ligjore është një kaos, rregulli i ligjit është jofunksional, dora e drogës, pastrimi i parave. Korrupsioni i qeverisë Rama rritet ndjeshëm, pse nuk e informoni saktë BE-në?”, shkruan Martin Henze.