Dr.Ina Zhupa: Me programin e PD biznesi do të fitojë rimëkëmbjen ekonomike

75
Në baxhon e Halo Zhupës i cili është një sipërmarrës i vogël që ka ngritur me dinjitet biznesin e tij.
Me programin e Partisë Demokratike për biznesin, me taksën e sheshtë 9% dhe me uljen në 18% të pagesës së kontributeve të sig. shoqërore dhe shëndetësore biznesi do të fitojë rimëkëmbjen ekonomike.
Sigal