Dhunime e terror në Peristeri: Dy shqiptarë përdhunuan për 12 orë bijën para syve të nënës së saj

457
Tmerri ka ndodhur ne nje familje ne Peristeri te Athines. Policia ka beret e mundur te arrestoje sot ne mengjes një shqiptar, 25 vjeç i cili para rreth një vit me një tjetër shqiptar janë futur në një apartament në Peristeri me qëllim të grabitjes proceduar policisë. Dy shqiptaret kane lidhur nenen e vajzes ku për 12 orë te mbajur peng kane përdhunuar vajzën e saj.
25-vjecari i arrestuar nga policia e Atikës tashmë është në paraburgim, ndrsa bashkepunetori ndodhet sot në burgjet shqiptare. Autorët kanë qenë fqinjët e viktimave dhe kishte marrë pjesë në vizitat e tyre të shpeshta në bankën ku kanë bërë tërheqje të shpeshta. Ata hynë në apartament nga një dritare të pasiguruar, por kur ata nuk gjetën paratë që donin ka krer aktin e tyre të urryer.
Në banesën e personit të arrestuar jane gjetur bizhuteri te grabitura në familjen dhuhuese ne Peristeri.
Sigal