COVID 19/ Nënkryetarja e LSI, Xhixho bën gjestin human: Ndihmon 30 familje

83

sh-deputetja e LSI-së, Erisa Xhixho, përmes një postimi në facebook, bëri me dije gjestin human që bëri sot, duke vënë në rrezik edhe prekjen nga Covid-19. Xhixho ka shpërndarë ndihma për 30 familje në Njësinë Bashkiake nr.2 në Tiranë, ku jep edhe mesazhin. “Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona. Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne”.

Postimi i plotë

Të dashur miq, në këtë situatë shumë të vështirë që po kalojmë si pasojë e epidemisë së #coronavirus unë vendosa të ndihmoj 30 familje në Njesinë Bashkiake Nr.2 në Tiranë. Duke respektuar të gjitha rregullat e higjenës, distancimit social, dhe oraret e kufizuara të levizjes. Uroj tju frymezoj sado pak për të ndihmuar ata që kanë më shumë nevojë keto kohë e që vuajnë perveç izolimit dhe varferinë, urinë e papunësinë. Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona. Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne.

 

 

Të dashur miq, në këtë situatë shumë të vështirë që po kalojmë si pasojë e epidemisë së #coronavirus unë vendosa të ndihmoj 30 familje në Njesinë Bashkiake Nr.2 në Tiranë.Duke respektuar të gjitha rregullat e higjenës, distancimit social, dhe oraret e kufizuara të levizjes.Uroj tju frymezoj sado pak për të ndihmuar ata që kanë më shumë nevojë keto kohë e që vuajnë perveç izolimit dhe varferinë, urinë e papunësinë.Çdo ndihmë sado e vogël ka shumë vlerë sot, të bëhemi të gjithë bashkë me solidaritetin që kemi ne zemrat tona.Ju përqafoj dhe kurajo e durim ditë shumë të mira do vinë për të gjithë ne.#COVID19Albania#Solidaritet #DhuroEdheTi #PaKontak

Gepostet von Erisa Xhixho am Dienstag, 7. April 2020