Çollaku: Veliaj të ndajë mendjen të qeverisë Tiranën ose të merret me protestën e opozitës

445
Partia Demokratike këshillon kryetarin e Bashkisë së Tiranës që të qeverisë kryeqytetin dhe jo të merret me protestën e opozitës. Kreshnik Collaku shprehet se detyra e Veliaj nuk është të marrë funksionet e gjyqtarëve.
“Kryetari i Bashkisë Tiranë i “angazhuar” në gjykimin e gjyqtarëve!?!?
Kjo është komike ose krizë e qeverisjes në Tiranë.
Kryebashkiaku nuk është votuar të frymezojë fushata kundër gjykatave.
Reforma ne Drejtesi është atribut i Institucioneve të tjera.
Detyra e Bashkise dhe Kryebashkiakut është të qeverisë Tiranën.
Kryebashkiaku duhet të ndajë mendjen..ose të qeverisë Tiranën ose të merret me Politikën e Madhe dhe Protestën e Opozitës !!”
Sigal