Çim Peka: Ushtrim i biznesit dhe jo diplomacisë, i ambasadorëve në 30 vjet

117
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

E di cila është gjëja që më bën më pesimist në raport me standartet dhe perëndimin? Sot pas 30 vitesh, çdo Sekretar Shteti nuk mund as ta shikojë në ëndërr që ta presin në Tiranë si Sekretarin Bejker, madje askujt përveç mediave nuk do t’i bënte përshtypje një vizitë e tillë, ndërsa Sali Berisha mbledh prapë njerëz po të dalë. Sigurisht, as ai, jo sa në 1991. E gjitha kjo edhe për meritë të ushtrimit të biznesit dhe jo diplomacisë të ambasadorëve në 30 vjet. Dhe kjo është vërtetë e trishtueshme. PS: Parmbrëmë e pashë duke “luftuar” korrupsionin nga “Green Coast” zonjën e barit!