Programi për rilindjen e Shqipërisë: Burg për qytetarët, liri për kriminelët dhe oligarkët e PPP

452
Sigal

Prill 2020 – Rama paralajmeron 10 deri 15 burg per ata qe thyejne karantinen.

Dhjetor 2019 –Rama kercenon 7 deri 15 burg per ndertuesit dhe arkitektet.

Qershor 2019 – Rama paralajmeron 10 -15 vjet burg kush bllokon rruget.

Maj 2019 – 5 vjet burg kush demton zonat e mbrojtura

Maj 2019 –  5 vjet burg per cenimin e figures se nepunesit civil

Prill 2019 – Rama paralajmeron 3 vjet burg per ata qe organizojne dhe vene baste sportive

Nentor 2018 – Burg per protestuesit tek Unaza e madhe (30 dite burg se tentoi te godase Ramen me kepuce)

Prill 2018 – Burg per protesuesit e Kukesit

Maj 2017 – Deri ne 7 vjet burg per shitblerjen e votes

Janar 2017 – PS propozon 3 vjet burg per vrasjen e qenve

Mars 2016 – Burg per protestuesit tek parku i liqenit

Janar 2016 – Rama, 15 vjet burg per kedo qe demton pyjet

Janar 2016 – PS propozon 3 vjet burg nese kapesh me celular ne burg

Nentor 2015 – Rama, 3 vjet burg per ata qe shpifin.

Tetor 2015 – PS propozon 10 vjet burg per ata qe shesin mallra kontrabande

Shtator 2015 – Rama: 3 vjet burg per ata qe nuk leshojne fature tatimore.

Dhjetor 2014 – Rama: 8 vjet burg per ndertimet pa leje

Tetor 2014 – Rama: 5 vjet burg per ata qe vjedhin energjine elektrike

Mars 2014 – PS kerkon 3 vjet burg per shoferet e dehur