Braimllari: Rrotacioni është i pashmangshëm

53

Nga Endrit Braimllari:

Edi Rama dhe rilindja kane marre fund, jane te tmerruar nga zgjedhjet e lira dhe te ndershme. Edi Rama tregon qarte qe eshte kunder Bashkimit Europian dhe nuk do qe Shqiperia te behet pjese e BE. Izolon Shqiperine per interesin e tij personal. Prishi dakortesine e 5 Qershorit sepse kerkon pushtet ne tavoline. Largimi nga pushteti eshte makthi i vertete i Edi Rames dhe Rilindjes.
#shqiperia_shtepia_juaj!