Bizneset ulin qepenat, bashkohemi me studentët

397
Sigal

Protesta e studentëve duket se është shtrirë edhe më gjerë.

Disa prej bizneseve në Tiranë kanë ulur qepenat dhe u janë bashkuar studentëve në ditën e tretë të protestës.

Siç shihet edhe në këtë foto, një prej bizneseve shkruan: “Jemi në protestë për studentët.”

Bizneset e vogla janë kategoria me e goditur nga rritja e taksave, kryesisht në Tiranë, por edhe në të gjithë vendin.

Image