Berisha mendon vetëm për veten e tij? Ja si përgjigjen 83% e anëtarëve të PD

137
Sigal

Plot 83% e anëtarëve të Partisë Demokratike mendojnë se Sali Berisha nuk mendon vetëm për veten e tij dhe se PD është e rëndësishme për të. 

Të dhënat dalin nga sondazhi i Antonio Noto dhe u publikua mbrëmjen e sotme

Anëtarët e PD të intervistuar i janë përgjigjur pyetjes:

Disa thonë se Berisha mendon vetëm për veten e tij dhe PD nuk është e rëndësishme për të. Sipas jush, është e vërtetë apo jo që Berisha mendon vetëm për veten dhe Partia Demokratike nuk është e rëndësishme për të?

Përgjigjet e tyre janë:

83% – Nuk është e vërtetë që Berisha mendon vetëm për vete. 

12.7% – Është e vërtetë, Berisha mendon për vete. 

Dhe 4.3% nuk kanë mendim

Image