“Askush të mos largohet”, Paloka zhvendos protestën: Bashkë drejt Parlamentit

175

ym, kapsolla dhe thirrje për rrëzimin e qeverisë. Kjo është situata pasi u ça kordoni i policisë dhe protestuesit shkuan te dera e Kryeministrisë. Ata nuk kanë tentuar të hyjnë në Kryeministri, por situata duket mjaft e tensionuar.

Në këto kushte ndërhyn nënkryetari i PD-së, Edi Paloka i cili ka bërë thirrje që të marshohet drejt Parlamentit.

‘Bashkë drejt Parlamentit, asnjë të mos largohet”,- dëgjohet ai.