21 vjet nga vizita e Madaleine Albright në Shqipëri

46
Sigal

Si sot 21 vjet më parë, vizita në Tiranë e Sekretares së Shtetit të, zonjës Madeleine Albright. Gati një dekadë pas vizitës historike të Sekretarit të Shtetit Baker, kjo vizitë, shumë e rëndësishme veçanërisht për sigurinë dhe stabilitetin e rajonit, u mundësua falë veprimeve konkrete të qeverisëMeta dhe qëndrimeve të qarta & të palëkundura në krah të në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar & në dobi të interesave kombëtare afatgjata!