2 marsi, Pojana: Të gjithë bashkë, për Ardhmërinë tonë, për Kushtetutën e vendit dhe për Flamurin kombëtar

555
Sigal

Anëtari i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana ka reaguar në lidhje me protestën që do të bëhet ditën e nesërme te Bulevardi Dëshmorët e Kombit, të organizuar nga Presidenti Ilir Meta.

“Të gjithë bashkë pa dallim, për Ardhmërinë tonë, për Kushtetutën e vendit, për Flamurin kombëtar”, shkruan Pojana në postim

Postimi i Pojanës

BESA BESË!

Nesër, 2 Mars!

Dita kur na bashkon #Shqipëria!

Të gjithë bashkë pa dallim, për #Ardhmërinë tonë, për #Kushtetutën e vendit, për #Flamurin kombëtar!

Ora 17:00, Bulevardi Dëshmorët e Kombit