Panariti: Shpëtimi nga Covid nuk është dhe aq larg sa duket por duhen edhe sy dhe mëndje për ta parë dhe kuptuar !

258
Sigal

Shpëtimi nga Covid nuk është dhe aq larg sa duket por duhen edhe sy dhe mëndje për ta parë dhe kuptuar !

Gjëndet edhe në natyrë, pa patur nevojë për vizitë, receta, farmaci dhe shumë para :

Propolis dhe mjalti.

Janë Antiviralë të njohur dhe me efekt të provuar edhe ndaj Covid 19.

Këtu keni studimet më të fundit të këtij viti për sa thashë :

https://www.sciencedirect.com/…/pii/S0753332220308155

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7415165/

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/dth.13780

Por u habita kur pashë se qënka shkruar edhe në Kuran dhe Bibël, por nuk e paskemi vënë re :

Kurani në syren Ayat thotë :

Rrjedh nga barku i bletëve një lëng me ngjyra të ndryshme. Aty është shërimi për njerëzinë. Është shënjë për ata që duan të kuptojnë.

Ungjilli sipas Lukës:

Dhe ndërsa Krishti u ngjall dhe qëndroi para dishepujve të tij të habitur, ai kërkoi për të ngrënë dhe i dhanë një hoje me mjaltë dhe pak peshk. U ndje mirë.