Një reagim për kokëbabunen e trustit të mjekër lakrës!

271
Nga Kastriot Islami 
Mora vesh se kokebabunja Tualet me paska permendur emrin ne kuvend… Kam qeshur me te madhe…Nuk ja vlen te merrem me kokebabunen qe qytetaret e njohin shume mire dhe jane pergatitur per ta hedhur ne kazanin e plehrave… Per me teper qe ai i merr porosite nga “frikacaku i Surrelit”…Duket se “injorantit te Surrelit” i kane djegur shume shpjegimet e mia profesionale qe ja kam nxjerre te palarat e listave qe i mban per te hapura por qe jane te mbyllura… Mashtruesit te Surrelit mund ti kujtoj vetem se kane qene refuzimet e mia profesionale te porosive te tij prej injoranti (ne 2006-2007) per sistemin zgjedhor qe ai po tenton ti beje realitet me injorance e mashtrime me kokebabunen…Kaq per kete rradhe…