Rudy W Giuliani: Soros është armiku numër një i Partisë Republikane

244
Sigal

Soros është armiku numër një i Partisë Republikane. Ai është si një anarkist. Ai financoi DA-në që po i lënë kriminelët të shkojnë pa pagesë.Dhe në Evropën Lindore ai përdor ambasadat tona për të mbrojtur organizatën e tij dhe për të sulmuar armiqtë e tij.