Avni Delvina: Grafikë nga cikli “Statuja e vjedhur”

53

Statujen e kane vjedhur ne Shqiperi qe e kane shqyer. Kete e ka thene dhe Judicial Watch me Tom Fitton ne raportet e saj….Lloj lloj reformash te deshtuara dhe para te harbuara, sa qe shqiptaret kur degjojne emrin reforme, llahtarisen, dhe marrin valixhet dhe ja mbathin refugjate neper bote….edhe ne Polin e Veriut….Hajde se paguajne taksapaguesit amerikane…Ne grafike jepet Statuja dhe nje hajdut qe po i vjedh canten me leke brenda territorit shqiptar…..